3.5.13

Θα σουβλίσουμε με τον υδράργυρο στο «κόκκινο»...


Ο καιρός τις ημέρες του Πάσχα ...
Ο καλύτερος σύμμαχος για τους εκδρομείς του Πάσχα θα είναι ο καιρός, αφού οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες θα βοηθήσουν θα δώσουν την ευκαιρία στους εκδρομείς να πραγματοποιήσουν μίνι διακοπές και όσοι βρεθούν κοντά στη θάλασσα θα μπορέσουν να...
ρίξουν και μία βουτιά αφού ο υδράργυρος θα φτάσει ακόμα και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Μεγάλη Παρασκευή οι μετεωρολόγοι περιμένουν λιακάδα αρχικά σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι ιδανικός. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 11 έως 32 βαθμούς, στα κεντρικά από 12 έως 31εναν βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 11 ως 30 βαθμούς και στα νησιά από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Η περιφορά λοιπόν του επιτάφιου θα γίνει σε όλη τη χώρα απρόσκοπτα εκτός από τις περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας όπου εκεί δεν αποκλείεται η περιφορά να συνοδευτεί και από λίγες σταγόνες βροχής.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις και ανέμους από δυτικές διευθύνσεις εως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριο με λίγες νεφώσεις κυρίως στα γύρω ορεινά του νομού το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, μεταβλητοί ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 12 εως 32 βαθμούς Κελσίου.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς στο Ιόνιο και στο Αιγαίο το πολύ 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 10 έως 30 βαθμούς, στα κεντρικά από 11 έως 32 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 11 έως 30 βαθμούς και στα νησιά από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Το βράδυ της Ανάστασης ο ουρανός θα είναι καθαρός σε όλη τη χώρα άρα δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά το "δεύτε λάβατε φως".

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο το μεσημέρι θα συννεφιάσει για λίγο κυρίως στα ορεινά της πόλης. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31εναν βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ο ιδανικός για το σούβλισμα του οβελία αφού σε όλη σχεδόν τη χώρα το πρωί θα έχει λιακάδα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 31εναν βαθμούς, στα κεντρικά από 10 έως 32 βαθμούς, στα ανατολικά κεντρικά από 10 έως 31εναν και στα νησιά από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 εως 31εναν βαθμούς Κελσίου.

Με καλό καιρό τη Δευτέρα του Πάσχα θα ξεκινήσει και η επιστροφή των εκδρομέων με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: