30.5.13

Καρεμπέ... η επιστροφή;...



Ο Καρεμπέ έρχεται στην Ελλάδα για να συζητήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού για πιθανή συνεργασία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κριστιάν Καρεμπέ θα έρθει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα όπου και...
θα έχει επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού, για το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Είναι γεγονός ότι ο Καρεμπέ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά το πέρασμά του από την Ελλάδα (αγωνίστηκε από το 2001 έως το 2004 και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα), τόσο με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, όσο και με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα του και τον επαγγελματισμό του.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι όλοι όσοι τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του αυτά τα τρία χρόνια που βρισκόταν στο Λιμάνι έχουν να λένε τα καλύτερα για αυτόν.

Σε αυτό οφείλεται και το γεγονός ότι η τότε αλλά ιδιαίτερα η τωρινή διοίκηση των «ερυθρολεύκων» τον θεωρούσε πάντα κομμάτι της ομάδας. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Γάλλος προσκλήθηκε τόσο στον αγώνα κατά της φτώχειας που διοργανώθηκε πριν μερικά χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όσο και στις δύο τελευταίες φιέστες της ομάδας σαν τιμούμενο πρόσωπο.

Ο Γάλλος είναι μία διεθνή προσωπικότητα με πολλές γνωριμίες και με μεγάλη απήχηση γενικότερα στον… ποδοσφαιρικό κόσμο, όπου όσο αγωνιζόταν είχε πολλές διακρίσεις και κατακτήσεις τροπαίων, με αποκορύφωμα τι δύο κατακτήσεις του Champions League με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας το 1998 και το 2000 όπου κατέκτησε το Μουντιάλ και το Euro αντίστοιχα.

Με την ευκαιρία της πιθανής συνεργασίας του Καρεμπέ με τον Ολυμπιακό, σας παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για τον Γάλλο καθώς και την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Olympiacos TV πριν την φετινή φιέστα.

Δείτε το αφιέρωμα στον Κριστιάν Καρεμπέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: