11.5.13

Θρυλικό πάρτι νταμπλ στο ΟΑΚΑ!...



Μια ακόμα κούπα έχει πάρει τον δρόμο προς τον Πειραιά. Ο Βασιλιάς του Ελληνικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βάλει στην πλούσια τροπαιοθήκη του, μια ακόμα κούπα. Πιο συγκεκριμένα κοντράρεται στο...
ΟΑΚΑ με τον Αστέρα Τρίπολης (20:30-live olympiacos24.gr/ANT1/OTESport 1) στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα καταθέσουν και την ψυχή τους για την κατάκτηση του 26ου Κυπέλλου πανηγυρίζοντας και το 16ο νταμπλ στην ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας. Στο πλάι του Θρύλου θα είναι φυσικά και ο τρομερός λαός του, που θα κοκκινήσει το ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ολοκληρώθηκε χθες με τον Μίτσελ να κάνει γνωστή και την 20μελή αποστολή. Μάλιστα σε αυτή συμπεριέλαβε και τον Πίνο. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.

Διαιτητής είναι ο Θανάσης Γιάχος. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Σαραϊδάρης του συνδέσμου Μακεδονίας και ο Αντώνης Καρατζίκας του συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του συνδέσμου Πειραιά.

Ως επιπρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι Σταύρος Τριτσώνης (α') και Σταύρος Μάνταλος (β') από τον ΣΔΠ Αθηνών.


olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: