9.5.13

Γιαννάκης: «Η δημιουργική λογιστική δεν έλυσε πότε τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας»...

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Μιχάλης Γιαννάκης επιτέθηκε στον Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στη ΝΕΤ.
«Ο άλλοτε...
στενός συνεργάτης του κυρίου Σημίτη και ένας εκ των εμπνευστών των περιβόητων "greek statistics" κύριος Στουρνάρας, δημιουργεί μια εικονική πραγματικότητα για τα καταρρέοντα μεγέθη του Κρατικού Προϋπολογισμού και υπόσχεται έξοδο στις αγορές μέσα στο 2014. Την μόνη έξοδο που μπορεί να εγγυηθεί ο κ. Στουρνάρας δεν είναι άλλη από την έξοδο από την αγορά χιλιάδων μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων, που γονατίζουν από την υπερ-φορολόγηση, τα χαράτσια και την πολιτική των Μνημονίων που υπογράφει η συγκυβέρνηση Σαμαρά» ανέφερε.

«Είναι απορίας άξιον πως η κοινοβουλευτική πλειοψηφία άφησε την οικονομική πολιτική στον αυτόματο πιλότο Στουρνάρα, ο οποίος πανηγυρίζει την ώρα που οδηγεί μια ώρα αρχύτερα την οικονομία στα βράχια. Η Νέα ΜΕΡΑ απορρίπτει την δημιουργική λογιστική και την ευημερία των αριθμών ως ύψιστο πρόταγμα της οικονομικής πολιτικής και πιστεύει βαθιά στην ανάγκη αντικατάστασης των Μνημονίων από ένα Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής και Θεσμικής Ανασυγκρότησης για να ξαναχτίσουμε σε στέρεες βάσεις τις παραγωγικές δομές που γκρεμίζονται καθημερινά από την πολιτική των Μνημονίων» συμπλήρωσε.

«Άλλωστε, ποτέ και πουθενά η δημιουργική λογιστική δεν έλυσε τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας» τόνισε ο κ. Γιαννάκης...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: