28.5.13

«Μπλέξιμο» με Παιανία!...



Το χειρότερο δυνατό σενάριο αντιμετωπίζει ο Γιάννης Αλαφούζος αναφορικά με την Παιανία και τις απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα και όπως προκύπτει από ...
το ρεπορτάζ, ο "Καπετάνιος" ζητάει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις στην ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Η εφημερίδα "Live Sport" γράφει πως αρχικά ζήτησε 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έριξε τις απαιτήσεις του κατά 600.000 ευρώ και δεν πάει πιο κάτω. Εν ολίγοις, δεν χωράει περαιτέρω διαπραγμάτευση...

Αυτό διαμήνυσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, σε συζητήσεις που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα και ουσιαστικά φέρνει προ τετελεσμένου την διοίκηση, μιας και περιθώρια για άλλη λύση δεν υπάρχει.

Ένας βασικός λόγος γι' αυτή του σκληρή θέση, είναι η ενόχλησή του για τα συνθήματα σε βάρος των αδερφών του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή και δεν θέλει να βοηθήσει την ΠΑΕ όσο συνεχίζεται αυτό.

Μάλιστα, απαίτησε την καταβολή μιας γενναίας προκαταβολής (400 με 500.000 ευρώ), προκειμένου να υπογράψει το μισθωτήριο και να επιτρέψει στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να αρχίσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Θέμα αγοράς των εγκαταστάσεων δεν υπάρχει, αφού ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ζήτησε 20 εκατομμύρια ευρώ, ζητώντας μάλιστα τα χρήματα σε λίγες δόσεις, την στιγμή που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει διαφορετική στάση, αλλά παρά τις προσπάθειές του δεν κατάφερε να αλλάξει την άποψη του θείου του.

Η Παιανία είναι μία πανάκριβη πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό, μιας και η ΠΑΕ καλείται να καλύψει το λειτουργικό κόστος των εγκαταστάσεων, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα καταβάλει αυτή και τον έκτακτο φόρο ακινήτων, ύψους 500.000 ευρώ.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να βρεθεί μια λύση και αν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης θα... μαλακώσει, κάτι που δεν διαφαίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: