7.5.13

ΗΠΑ: Βρέθηκαν τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί στην εφηβεία τους...


Τρεις γυναίκες, οι οποίες αναζητούνταν από την αστυνομία από το 2004 με την υποψία ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής κατά την εφηβεία τους, βρέθηκαν τη Δευτέρα ζωντανές, σ' ένα σπίτι στο Κλίβελαντ σε κοντινή απόσταση από...
το σημείο που εθεάθησαν τελευταία φορά, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ένας γείτονας άκουσε κραυγές από την εν λόγω κατοικία και όταν εισήλθε ανακάλυψε τις τρεις γυναίκες και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές. Οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομείο και σύμφωνα με την αστυνομία η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Η αστυνομία του Κλίβελαντ ανακοίνωσε ότι η Αμάντα Μπέρι και η Τζίνα Ντεζεζούς είχαν εξαφανιστεί το 2004 όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους. Η Μπέρι ήταν 16 και η Ντεζεζούς 14 ετών όταν απήχθησαν. Η πρώτη είχε θεαθεί τελευταία φορά όταν έφευγε από τη δουλειά της σ' ένα εστιατόριο φαστ-φουντ για να πάει σπίτι της μία μόλις μέρα πριν κλείσει τα 17. Η τρίτη γυναίκα, η Μισέλ Νάιτ, είχε εξαφανιστεί το 2000 όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Όταν οι αρχές έφτασαν στην κατοικία ένα πλήθος είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή και ζητωκραύγαζε, καθώς τέτοιες ιστορίες σπάνια έχουν αίσιο τέλος.

Η αστυνομία αναγνώρισε ως ύποπτο έναν οδηγό σχολικού λεωφορείου στο Κλίβελαντ, τον Αριέλ Κάστρο 52 ετών και σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση οι αρχές συνέλαβαν τρία αδέλφια ηλικίας 50, 52 και 54 για τις απαγωγές βάσει των πληροφοριών που έδωσαν οι τρεις γυναίκες.

Ο θείος του Αριέλ Κάστρο, Σεζάρ, που διατηρεί παντοπωλείο στον ίδιο δρόμο που είναι και το σπίτι που βρέθηκαν οι απαχθείσες, δήλωσε ότι το σπίτι ανήκει στον ανηψιό του και πρόσθεσε ότι πολλά μέλη της οικογένειας του ίδιου και της Ντεζεζούς μεγάλωσαν μαζί.

Πηγή:ΑΠΕ,Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια: