3.5.13

«Χτυπούν τον Γιώργο γιατί φοβίζει ακόμη το σύστημα»...



Νέα απόπειρα ανασκευής του ψευδούς και κακοήθους δημοσιεύματος σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, φιλοξενώντας δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου.


Ο αδερφός του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Νίκος, είναι έξαλλος με ...
την υπόθεση αυτή γιατί θεωρεί ότι ο αδελφός του δέχεται ανοίκειες επιθέσεις με προφανή στόχο την ηθική και πολιτική του απαξίωση, ενώ επισημαίνει ότι το οικονομικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ απαντάται και σε άλλα κόμματα.

«Η Νέα Δημοκρατία χρωστάει περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ, 124 εκατομμύρια, και ούτε λόγος τονίζει στον δημοσιογράφο ο Νίκος Παπανδρέου. Πού πήγαν αυτά τα χρήματα; Μαύρη τρύπα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΚΚΕ. Γιατί, όμως, μιλάμε μόνο για το ΠΑΣΟΚ; Πάλι για να χτυπήσουν τον Γιώργο, που φαίνεται ότι φοβίζει ακόμη το σύστημα…».

Στην επισήμανση του κ. Γ. Παπαχρήστου ότι «για το θέμα του Γιώργου δεν είναι απάντηση ότι και άλλοι χρωστάνε ή ότι η Νέα Δημοκρατία χρωστάει 124 εκατομμύρια και πού πήγαν», ο Νίκος Παπανδρέου απαντά: «Φυσικά και δεν είναι απάντηση. Εδώ ένα μικρό νοσοκομείο χρωστάει 400 εκατομμύρια. Η έλευση του Γιώργου στην εξουσία, τα άλλαξε όλα, αλλά φυσικά οι παλιές αμαρτίες» (εξακολουθούν να υπάρχουν, προσθέτει ο δημοσιογράφος)…

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι πρέπει να δοθούν καθαρές εξηγήσεις για όλα, ο Νίκος Παπανδρέου απαντά: «Συμφωνώ, αλλά τα γενικά τα ξέρεις, πληρώνονταν υπάλληλοι, μετακινήσεις ψηφοφόρων, διαφημιστικά για τις εκλογές, γκάλοπ».


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: