10.5.13

Θρύλε, κάνε το όπως πέρυσι!...


Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00) στον πρώτο ημιτελικό της Ευρωλίγκα και θελει να πετύχει ό,τι και πέρυσι!
Με "οδηγό" τον περσινό άθλο της Πόλης, ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη του Final-4 της Ευρωλίγκα!
Ο...
πρωταθλητής Ευρώπης αναμετράται με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00, live chat στο woop.gr) στην "O2 Arena" και στόχος του δεν είναι άλλος από το να πετύχει ό,τι και στις 13 Μαϊου 2012, όταν και υπέταξε τους Ρώσους, παίρνοντας το πρώτο, χρονικά, εισιτήρια για τον κυριακάτικο τελικό (21:00)!
Οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν "πάνοπλοι", αφού με εξαίρεση τους -εδώ και καιρό απόντες- Βαγγέλη Μάντζαρη και Δημήτρη Μαυροειδή, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη, ανάμεσά τους και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Στο "ερυθρόλευκο στρατόπεδο" γνωρίζουν πως η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα έχει τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, ψάχνοντας παράλληλα εκδίκηση για το περσινό κάζο και την ήττα παρά το +19 (53-34), όμως δεν προτίθενται να πέσουν αμαχητί. Το αντίθετο μάλιστα...
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού έχουν μελετήσει ενδελεχώς το παιχνίδι και τα ατού των Ρώσων, θα προσπαθήσουν να... εξουδετερώσουν τα κύρια επιθετικά "όπλα" τους, να ελέγξουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ, έχοντας παράλληλα συγκέντρωση και σωστές επιλογές στην επίθεση
Αν οι "ερυθρόλευκοι" φέρουν το ματς στο δικό τους τέμπο και στα δικά τους μέτρα, τότε έχουν μεγάλη τύχη να πάρουν την πρόκριση και να περιμένουν από εκεί και πέρα τον αντίπαλό τους από το έτερο ζευγάρι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα αναμετρηθούν στις 22:00 (live chat στο woop.gr).
Όσο για τη μάχη στην εξέδρα, αυτή είναι... εξασφαλισμένη υπέρ του Ολυμπιακού, αφού 3.000 φίλοι του θα βρίσκονται στο Λονδίνο, οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα της διοργάνωσης. Αν μη τι άλλο, αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα που πρέπει να εκμεταλλευτεί το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ομάδα και κόσμος να γίνουν "ένα" και μαζί να παλέψουν για την υπέρβαση!
Όσο για τους διαιτητές του αγώνα, θα είναι οι Γκουρίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλγεκς Λάτισεβς (Λετονία). Στον άλλο ημιτελικό θα σφυρίξουν οι Κορομηλάς, Λαμόνικα και Μπελόσεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: