15.5.13

Συνάντηση Τσίπρα με τον Όλιβερ Στόουν...




Ψάχνοντας... την «Ουτοπία της Δημοκρατίας».
Στο 6ο Εναλλακτικό Φεστιβάλ Αντίστασης, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, θα συμμετάσχει σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ...
αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεφύγει για λίγο από τους καυτούς προσυνεδριακούς ρυθμούς του ΣΥΡΙΖΑ και θα έχει την ευκαιρία να αναζητήσει, μαζί με τους συνομιλητές του στο 6o Subversive Forum την «Ουτοπία της Δημοκρατίας, που είναι και το θέμα της εκδήλωσης. Εκτός του Αλέξη Τσίπρα, στο συγκεκριμένο Forum θα μιλήσουν ο σλοβένος φιλόσοφος, Σλαβόι Ζίζεκ, η κόρη του Τσε Γκεβάρα, αλλά και ο αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν.
Εκτός από κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους κκ. Στόουν και Ζίζεκ (ο τελευταίος είχε έρθει και στην Ελλάδα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του 2012), ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς. Επίσης, θα δώσει συνεντεύξεις σε διεθνή, αλλά και τοπικά ΜΜΕ και μετά θα μιλήσει σε πάνελ για το ρόλο και την ευθύνη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην αντιμετώπιση της κρίσης του ευρώ.


matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: