10.5.13

«Ανατριχιάσαμε» είπε ο Π. Αγγελόπουλος...

Έλαμπαν από την χαρά τους μετά το τέλος του αγώνα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι απένειμαν τα εύσημα στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους παίκτες του για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ και την πρόκριση στον τελικό του Final 4.

«Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομαδάρα» είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο αδελφός του Γιώργος προσέθεσε ότι...

«είχαμε αγωνιστική ηρεμία και παίξαμε πολύ καλά και χωρίς άγχος». Πάντως και οι δύο δεν... διάλεξαν αντίπαλο για τον τελικό αφού θεωρούν ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ είναι ισοδύναμες.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε:
«Είμαστε πολύ συγκινημένοι. Ανατριχιάσαμε. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ με απίστευτη άμυνα. Εφαρμόστηκε το σχέδιο του Μπαρτζώκα και το λέω αυτό γιατί είδα την τελευταία προπόνηση και τι τους έλεγε.

Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομαδάρα. Η αξία της νίκης μας έχει να κάνει και με το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ. Είχαμε παίκτες που έκαναν πράγματα που δεν έχουν κάνει σε όλη τη χρονιά, όπως ο Άντις και ο Σερμαντίνι.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ έβλεπαν χέρια παικτών μας παντού και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Είναι η πρώτη χρονιά του Μπαρτζώκα. Νιώθουμε δικαιωμένοι για την επιλογή. Είχε την στήριξή μας ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως με τον τραυματισμό του Μάντζαρη, τις αλλαγές των Σερμαντίνι και Πέρκινς.

Ο προπονητής αποφασίζει ότι ο Κατσίβελης είναι πιο έτοιμος και μπαίνει και παίζει αντί του Πέρκινς. Και να πω και κάτι ακόμα. Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ ήρθε και μας συνεχάρη προσωπικά μετά το τέλος του αγώνα. Να τα λέμε αυτά γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται.

Τώρα πρέπει οι παίκτες να ξεκουραστούν. Με ηρεμία. Σαν να κερδίσαμε 2-3 πόνους. Αν πάρουν τα μυαλά σου αέρα, δεν γίνεται ξανά πρωταθλητής. Σήμερα ήμασταν προσγειωμένοι.

Προτίμηση δεν έχω. Ισοδύναμες η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Στο κύπελλο βγήκε νικητής στην παράταση. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Γιώργος Αγγελόπουλος:
«Μετά από έναν τέτοιο αγώνα είναι εύκολο να πεις ότι το ξέραμε και το είχαμε σχεδιάσει. Ο σχεδιασμός του προπονητής ήταν αυτός: να υπάρχει συνεχής βελτίωση. Είχαμε αγωνιστική ηρεμία. Παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε πει και το εννοούσαμε ότι το ότι ήρθαμε ήταν επιτυχία και αυτό μας έδιωξε το άγχος.

Έχει τρομακτική εμπειρία η ΤΣΣΚΑ, αν προσθέσουμε τα φάιναλ φορ που έχουν πάει. Νομίζω ότι δεν είχαν ξεχάσει τον τελικό της Κωνσταντινούπολης και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην εμφάνισή τους.

Παίξαμε πολύ καλά. Ίσως πέρσι στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα να παίξαμε τόσο καλό μπάσκετ σε τόση διάρκεια αλλά ήταν απέναντι σε μια αντίπαλο όχι τόσο καλή.

τώρα, δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Θα πάμε έτοιμοι. Δεν έχουμε προτίμηση. Πάμε να πάρουμε το κύπελλο»...

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: