1.5.13

Σειρά αγωγών κατά ΜΜΕ κατέθεσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου ...


 ...για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ...
Νομικά κατά όλων όσων φρόντισαν να εμπλέξουν το όνομα της στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ κινήθηκε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει.

Με την...
αγωγή της η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ζητά αποζημίωση 200.000 ευρώ από...


...κάθε εναγόμενο και προσωποκράτηση 6 μηνών για τους εκδότες Ψυχάρη, Αναστασιάδη, Φιλιππάκη.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα Παπανδρέου στρέφεται νομικά εναντίον:

-Του Στυλιανού  Στασινόπουλου, Ειδικού  Γραμματέα  ΣΔΟΕ,
-του Ευαγγέλου Καραμάνου Διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ
-του  Νικολάου Λέκκα, Διευθυντή Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Ελέγχου Κ.Υ. ΣΔΟΕ.
-Του «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», του Σταύρου Ψυχάρη, εκδότη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», και της Ιωάννας Παπαδάκου, δημοσιογράφου της εφημερίδας.
-Της «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», του Θέμου Αναστασιάδη, εκδότη της κυριακάτικης εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και των Χρήστου Μπόκα και Γεωργίου Δημητρομανωλάκη, δημοσιογράφων της εφημερίδας.
-Της Ανώνυμης Εταιρείας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.», του Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και  «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης των εφημερίδων και του Γ. Λυκουρέντζου, δημοσιογράφου των δύο εφημερίδων.

Η ίδια δήλωσε:

Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι άνανδρα, με ψέματα, επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου και το όνομα Παπανδρέου. Η οικογένειά μου, να το ξέρουν όλοι, δεν θα υποκύψει ποτέ στα κατεστημένα συμφέροντα. Όσο κι αν μας χτυπάνε, όσα ψέματα κι αν χρησιμοποιήσουν, όσα σχέδια κι αν εκπονήσουν.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: