26.5.13

ΣΥΡΙΖΑ: Σκοπός του Σαμαρά να μην διαταραχθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη Χρυσή Αυγή...


Επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο σε ανακοίνωσή του για την αυριανή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας παράλληλα ότι...


η «κυβερνητική επίθεση αισιοδοξίας συγκρούεται με την ίδια την πραγματικότητα».

Όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «ενταφιάστηκε» μετά από προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργό με «προφανή σκοπό να μην διαταραχθούν οι δίαυλοι επικοινωνίας με τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή».

Απευθυνόμενος προς ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζει ότι «οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι καλούνται να αποδείξουν αν εννοούν όσα λέγουν τον τελευταίο καιρό για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας. Ταυτόχρονα όμως, στην αυριανή σύσκεψη θα αποτυπωθεί και ο βαθμός δορυφοριοποίησης του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ προς την Ν.Δ.»

Στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η κυβερνητική επίθεση αισιοδοξίας συγκρούεται με την ίδια την πραγματικότητα και παρά τον επικοινωνιακό πόλεμο με πολλαπλά μέσα και τρόπους, η κοινωνική απόγνωση που διακατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, δεν αμβλύνεται ούτε παρακάμπτεται».

Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ανταποκρινόμενος στο αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας, δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για την ανατροπή του μνημονίου αλλά και να καταθέτει πειστικές εναλλακτικές προτάσεις εξόδου από την κρίση που θα αποκαθιστούν τις αδικίες και θα βάζουν τα θεμέλια μιας νέας πορείας για τον τόπο»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: