5.5.13

Το Πασχαλιάτικο... τραπέζι των πολιτικών αρχηγών...


 

Το παραδοσιακό πρόγραμμα των επισκέψεων σε μονάδες του στρατού σε συνδυασμό με τις ομοίως... παραδοσιακές ολιγοήμερες διακοπές με αφορμή τις Άγιες ημέρες τηρούν και φέτος οι πολιτικοί αρχηγοί.

Με ...πρώτον τον Πολιτειακό ανώτατο άρχοντα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια που βρίσκεται ήδη από την Μεγάλη Τρίτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Γιάννινα. Ο Πρόεδρος έκανε Ανάσταση στο σπίτι του στο χωριό Φραγκάδες Ζαγορίου και σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, είναι προγραμματισμένη επίσκεψή του στο στρατιωτικό φυλάκιο στους Δρυμάδες Πωγωνίου.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βρέθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.
Το Μεγάλο Σάββατο, μετέβη στο Ναύπλιο όπου βρισκόταν η σύζυγος και ο γιος του και στο πρόγραμμά του για τη σημερινή ημέρα είναι ενταγμένη επίσκεψη σε στρατιωτική μονάδα της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας γιόρτασε οικογενειακώς στο Ρέθυμνο όπου άλλωστε είχε περάσει και τις -μακράς διαρκείας- καλοκαιρινές του διακοπές.

Όπως μεταδίδει το Cretalive ο κύριος Τσίπρας πέρασε την Μεγάλη Παρασκευή στο γραφικό χωριό Ροδάκινο Ρεθύμνου, όπου μάλιστα συνδύασε τις διακοπές με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του στενού του συνεργάτη επί των Οικονομικών Νίκου Κοτζιά. Ο κύριος Τσίπρας έκανε Ανάσταση στο γραφικό Λουτρό, και επέστρεψε στο Ροδάκινο, όπου και θα παραμείνει τα επόμενα 24ωρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη και δη στον Εύοσμο.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, στην αγαπημένη του Ικαρία και φέτος ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο Μέτσοβο με τη σύζυγό του ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ αντιθέτως εντός των τειχών της πρωτεύουσας επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο νυν γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπως εξάλλου και η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ, νυν επικεφαλής της Κ.Ο του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα.
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: