27.5.13

Δημήτρης Μπουραντάς: «Δεν πέθανα»...



Μια δυσάρεστη είδηση προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη στον καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά.
 Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο στελέχους του Δημήτρη Μπουραντά προκάλεσε  σύγχηση, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι ...
πρόκειται για τον καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά, εξειδικευμένο σε θέματα μάνατζμεντ που έχει διευθύνει μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα.
Η είδηση μάλιστα «έκανε τα γύρο του διαδικτύου» επιτείνοντας τη σύχηση.
Μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω  Facebook ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς γράφει: «Λυπούμαι για τον θάνατο του αντιπεριφερειάρχη και πρώην Νομάρχη Εύβοιας Μπουραντά και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου, η είδηση περί θανάτου μου είναι αναληθής. Ευχαριστώ πολύ».
bourantasdim
Βέβαια, και ο καθηγητής Μπουραντάς «πέθανε» με τη σειρά του τον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος αφενός δεν είναι Δημήτρης, αφετέρου και σημανατικότερο, δεν πέθανε.
Ο Δημήτρης Μπουραντάς που πέθανε, είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Χαλκιδέων για πολλά χρόνια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, με καρκίνο.
Όσο για την δήλωση που προκάλεσε τη σύγχυση, αυτή ήταν του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία έγραφε: αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Δημήτρη Μπουραντά, ενός συνεπούς αγωνιστή και διακεκριμένου στελέχους της δημοκρατικής παράταξης. «Ο Δημήτρης Μπουραντάς έδωσε και στην τελευταία φάση της ζωής του μια σκληρή μάχη, όπως ήξερε να δίνει πάντα, υπερήφανος και αυθεντικός. Οι φίλοι του και η παράταξή του θα τον θυμόμαστε πάντα» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: