4.5.13

ΧΙΟΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δωρεάν μετακίνηση για τον ρουκετοπόλεμο!...

http://www.alithia.gr/

Την αυξημένη προσοχή όλων μας ζητά ο Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Νίκος Νύκτας, που τονίζει ότι λόγω του ζεστού καιρού υπάρχει ανάγκη για επισταμένο καθαρισμό των χωραφιών προς αποφυγή πυρκαγιών, και βρέξιμο αυτών που βρίσκονται στη ζώνη πυρός των δύο ενοριών, Αγίου Μάρκου και Παναγίας Ερυθιανής, το βράδυ του Μ. Σαββάτου λόγω... του ρουκετοπόλεμου.
Προτρέπει ακόμη τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν το έθιμο του ρουκετοπόλεμου να μην μεταβούν στο Αίπος ή στο Τσουμπάρι, δύο περιοχές που συνήθως γεμίζουν κόσμο, να μην χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητα τους, αλλά να τα αφήσουν είτε στα Ταμπάκικα είτε στο Γούβι, στη Δασκαλόπετρα, στο Φαφαλίειο Στάδιο, όπου υπάρχουν πάρκινγκ και να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα υπάρχουν για τη μεταφορά του κόσμου, ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και κυρίως να μείνουν οι δρόμοι ελεύθεροι για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, αν χρειαστεί κάπου να επέμβει.
Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα και ο χάρτης με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στον Βροντάδο το βράδυ της Ανάστασης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τον εκτυπώσουν πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: