12.5.13

Πρίντεζης: «Ας το βάλει ο οποιοσδήποτε»...



Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού στην «O2 Arena», οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Πανανικολάου και Κάιλ Χάινς προέβησαν σε δηλώσεις!

Ο ...
πρώτος μέσω των δηλώσεών του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, ενώ είπε πως αν το παιχνίδι χρειαστεί να πάει στο τελευταίο σουτ, ας το βάλει ο οποιοσδήποτε!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Εύχομαι να κερδίσουμε, το λέω μέσα από την καρδιά μου αυτό, μακάρι να μη χρειαστεί να πάμε στο τελευταίο σουτ, να μην πάθουμε εγκεφαλικά. Οποιοσδήποτε αν είναι να το βάλει, αρκεί να κερδίσουμε. Δεν νομίζω πως θα πάμε μόνο στο Ρούντι (Φερνάντεθ), υπάρχουν και ο Μίροτιτς και ο Ρέγες. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλήρης ομάδα, σε όλες τις θέσεις.

Από τους ψηλούς μέχρι τους κοντούς είναι πολύ δυνατά κορμιά, πολύ γρήγοροι, μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε σκοτώσουν, χρειάζονται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι δύο φορές πιο δύσκολος ο φετινός τελικός. Το θετικό είναι πως, πιστεύω, τον έχουμε ήδη ξεχάσει τον περσινό. Πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και κυρίως την άμυνα που παίξαμε. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Παπανικολάου: «Είναι μεγάλη ευκαιρία»

Από τη μεριά του ο Κώστας Παπανικολάου, είπε πως ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία κατακτώντας για δεύτερη σερί φορά το τρόπαιο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας να γράψουμε ιστορία υπερασπιζόμενοι το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, το οποίο θα είναι κάτι σπουδαίο για τον σύλλογό μας, ωστόσο δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε έτσι. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε μόνο τον τελικό.

Να προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε, να κάνουμε τα απλά πράγματα, να σκεφτούμε αυτά τα οποία μας είπαν οι προπονητές μας και την τακτική μας. Όλοι ξέρουμε πως σε αυτά τα παιχνίδια, η τακτική δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι θέμα καρδιάς. Αυτός που το θέλει περισσότερο, που θα δείξει μεγαλύτερο πάθος για τη νίκη. Ήμασταν στην ίδια θέση πέρσι αλλά κάθε τελικός είναι διαφορετικός, είναι μια νέα πρόκληση».

Χάινς: «Είμαστε έτοιμοι»

Τέλος, ο Κάιλ Χάινς είπε μέσω δηλώσεών του ότι ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Αναλυτικά:

«Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ και κατά τη γνώμη μου το έφτιαξαν για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Με την παρουσία τους όλη τη σεζόν το υποστήριξαν αυτό και το έδειξαν και απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Θεωρώ πως είναι το φαβορί, αλλά εμείς δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο, το 100% των δυνάμεων μας.

Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για εντελώς διαφορετική ομάδα. Σίγουρα η άμυνα θα παίξει και πάλι τεράστιο ρόλο, αλλά σε έναν τελικό δεν αρκεί η καλή άμυνα. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος πνευματικά και σωματικά και εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε και πάλι το τρόπαιο.

Όταν μπαίνεις στο παρκέ το μόνο που θες είναι να κερδίσεις. Δεν σκέφτεσαι πολλά, αλλά μόνο πως θα βοηθήσεις την ομάδα σου».



Δεν υπάρχουν σχόλια: