27.5.13

Στον Σκορπιό σήμερα ο Ρώσος μεγιστάνας...



Το Σκορπιό αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ριμπολόβλεφ θα προσγειωθεί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στο...
αεροδρόμιο του Ακτίου και από εκεί οδικώς θα φθάσει στον Σκορπιό όπου οι ετοιμασίες για την υποδοχή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη,.

Εντωμεταξύ, οι εκπρόσωποι του Ρώσου επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, Ανδρέας Χατζηκυριάκος και Σεργκέι Τσερνίτσι συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή με τις τοπικές αρχές.

Κατά τη συνάντησή τους με τους δημάρχους Λευκάδας και Μεγανησίου, οι εκπρόσωποι ανέφεραν ότι ο Σκορπιός προορίζεται για ησυχαστήριο ουσιαστικά της οικογένειας Ριμπολόβλεβ και οτιδήποτε άλλο περί resort και επενδύσεων δεν έχει αντίκρισμα.

«Διάθεση της οικογένειας είναι ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη υπάρξει στο νησί να σέβεται απόλυτα και την παράδοση και το περιβάλλον αλλά ταυτόχρονα και την ιστορία του νησιού διότι αναγνωρίζουν πόσο σημαντική ήταν η ιστορία του ανθρώπου που το αγόρασε για πρώτη φορά. Στόχος επίσης της οικογένειας ήταν να αποκτήσει ένα χώρο που θα είχε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή και ελπίζει ότι αυτός ο ιδιωτικός χώρος θα είναι σεβαστός από τους ανθρώπους της περιοχής», δήλωσε μετά τη συνάντηση ένας εκ των εκπροσώπων του Ρώσου επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: