27.5.13

Η Σια Κοσιώνη διέσωσε την τιμή του δελτίου...



... από την απρόσμενη τσαπατσουλιά του Νίκου Ευαγγελάτου...
kourdistoportocali

Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για την απόφαση του Αλαφούζου να αναθέσει κεντρικό ρόλο στον Γιώργο Τράγκα, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Αυτό μοιάζει πλέον μονόδρομος και εξαιτίας της...
τσαπατσουλιάς με την οποία διαχειρίζεται ο Νίκος Ευαγγελάτος-ένας έμπειρος δημοσιογράφος-την αξιολόγηση της θεματολογίας του. Η σημερινή μέρα ήταν χαρακτηριστική. Ο Νίκος Ευαγγελάτος συνεπικουρόμενος από τον Χρήστο Κούτρα ξεκίνησε το δελτίο του με μια ακατανόητη αούα σιγουριά ότι το αντιρατσιστικό θα είναι επουσιώδες στην συνάντηση των αρχηγών.
Μάλιστα με αυτό το πνεύμα αντιμετώπισε και το τηλεπαράθυρο στη συνέχεια φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές του, όπως ο Τάκης Χατζής, ο οποίος δεν πρόλαβε να ζητήσει από τον διαμόνιο παρουσιαστή να κρατήσει και κάποιες επιφυλάξεις για την σημασία του αντιρατσιστικού.
Τα τελευταία 24ωρα από το περιβάλλον του Βενιζέλου διαχέονταν η οργή του για τις απανωτές διαρροές του Μαξίμου με κορύφωση την ανακοίνωση της περίφημης Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ) λίγες ώρες πριν την σύσκεψη των αρχηγών.
Δυο τηλέφωνα εάν έκαναν οι πολιτικοί συντάκτες του δελτίου θα διαπίστωναν ότι ο Βενιζέλος με μεγάλη ευχαρίστηση θα έβλεπε μια κυβέρνηση χωρίς τον Σαμαρά μια και τον θεωρεί σχεδόν ακροδεξιό!
Το αντιρατσιστικό λοιπόν και η (μη) καταθεσή του θα μπορούσε να αποτελέσει και το σημείο της αντίστροφης μέτρησης για την συγκυβέρνηση. Ηδη το γυαλί έχει ραγίσει.
Αν θέλει ο Σαμαράς, ας συγκυβερνήσει με την Χρυσή Αυγή..., λένε από την Ιπποκράτους.
Το ίδιο επιθετικός για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις του Μαξίμου θα είναι ο Βενιζέλος και στην αποψινή παρουσία σε λίγο στην Ελλη Στάη.
Ολα αυτά τα αγνοούσε (ηθελημένα;) ο Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική του ομάδα.
Την τιμή του ΣΚΑΙ διέσωσε στη συνέχεια η Σια Κοσιώνη συνεπικουρόμενη από τον Αλέξη Παπαχελά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: