28.5.13

Καταλληλότερος ο Ντερμπεντέρης...



...γι' αυτού του είδους τη δημοσκόπηση...
Κανείς δεν είχε αγωνία για την πρόθεση ψήφου, που θα παρουσίαζε απόψε ο Ντερμπεντέρης.
 Πριν απ' αυτόν, ο "Ελεύθερος Τύπος" και η εφημερίδα του Θεμιστοκλή, είχαν δώσει το σινιάλο. Να κόβεται η φόρα του ΣΥΡΙΖΑ, που...
όσο περνάει ο καιρός, όλο και κάτι χάνει από την εκλογική του δύναμη και τη ΝΔ να αυξάνει σταθερά την διαφορά της (στο 1,8 την παρουσίασε ο "συνεταίρος" του Ντερμπεντέρη, Τάκης Θεοδωρικάκος).
Φυσικά, "καταλληλότερος" ο Σαμαράς, δεύτερος στην δημοφιλία ο Κουβέλης (το κόμμα του έχει 5% και ο ίδιος 42,7! Θαύμα!), ενώ ο φιλοξενούμενος της "Ανατροπής", Α. Λοβέρδος, καταγράφηκε για πρώτη φορά (να μην τον εξυπηρετήσει κι αυτόν ο Θεοδωρικάκος?) , στο 1%.
Η εκπομπή, από την οποία απείχε ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε με όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων πανευτυχείς. Τον Γιακουμάτο, για την πρωτιά της ΝΔ, τον δικηγόρο των καλλιτεχνών - και σπουδαίο ταλέντο της πολιτική σκηνής- Καπερνάρο, για το 6,3 των ΑΝΕΛ, την εκτός τόπου και - πολιτικού - χρόνου, Άντζελα Γκερέκου, γιατί το ΠΑΣΟΚ παραμένει 4ο κόμμα, πίσω από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τον "αριστερό" Ψαριανό για την ΔΗΜΑΡ, που πατάει σταθερά στο 5%. Κι ανάμεσα τους, ευτυχέστερος όλων, ο νέος αρχηγός Λοβέρδος με το φιλοδώρημα του 1%, από τους Ντερμπεντέρη - Θεοδωρικάκο.
Ηταν όλοι τους, μια ωραία ατμόσφαιρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: