13.5.13

Το υπόγειο των οργίων του Καβαλιέρε...


Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από το «υπόγειο των οργίων» όπου ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και οι προσκεκλημένοι του απολάμβαναν για τα περίφημα «μπούγκα- μπούγκα» πάρτι.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Μιλάνου «είχε στηθεί ένα ολόκληρο σύστημα προς ικανοποίηση του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού» στη...
βίλα του έξω από το Μιλάνο.

Καθημερινά το φως της δημοσιότητας βλέπουν πικάντικες λεπτομέρειες για τα περιβόητα πάρτι του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι σε αυτά έκαναν την εμφάνισή τους στρίπερ ντυμένες καλόγριες.

Ο εισαγγελέας Αντόνιο Σαντζερμάνο, υποστήριξε ότι τα πάρτι που οργανώνονταν στην βίλα του Μπερλουσκόνι στο Άρκορε, στα βορειοανατολικά του Μιλάνου, ήταν η «έκφραση ενός δοκιμασμένου και οργανωμένου συστήματος πορνείας που είχε οργανωθεί για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η νεαρή Μαροκινή (Ρούμπι) ήταν αναπόσπαστο κομμάτι αυτού (του συστήματος)».

Σε νέα δίκη για χρηματισμό ο Μπερλουσκόνι

Την παραπομπή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δίκη για χρηματισμό του γερουσιαστή Σέρτζιο Ντε Γκρεγκόριο το 2008, με σκοπό να τον πείσει να εγκαταλείψει την Κεντροαριστερά και να στηρίξει τον συντηρητικό Λαό της Ελευθερίας, ζήτησε την Πέμπτη η εισαγγελία της Νάπολι.

Οι εισαγγελείς θεωρούν ότι ο κ. Μπερλουσκόνι είναι άμεσα υπόλογος για διαφθορά και ο αρμόδιος δικαστής καλείται να αποφανθεί αν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να παραπεμφθεί σε δίκη.

Τον χρηματισμό του παραδέχθηκε τους περασμένους μήνες ο ίδιος ο κ. Ντε Γκρεγκόριο, επισημαίνοντας ότι «θέλησε να πει την αλήθεια για να νιώσει επιτέλους καλά με την συνείδησή του».

Ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι αρνείται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο περί μιας ακόμη μηχανορραφίας σε βάρος του.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ,Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: