17.5.13

Επίθεση Γκιουλέκα σε Μπουτάρη για τις βιτρίνες στη Θεσσαλονίκη...

tokarfi.gr
"Επίθεση" στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπολύει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον κεντρικό δήμο και βουλευτής, Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή την πρόταση του πρώτου να καλυφθούν οι βιτρίνες των κλειστών καταστημάτων με...
μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς πόλης.
"Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου Θεσσαλονίκης το μόνο που έχει να προτείνει για την αντιμετώπιση της ανεργίας και των λουκέτων στα καταστήματα είναι να καλύψει τις άδειες βιτρίνες με παλιές φωτογραφίες", αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Γκιουλέκας.



Επιπλέον τονίζει για τον δήμαρχο πως "όσο κι αν στολίσει το σχοινί, η αγχόνη πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει". Και η ανακοίνωση του κ.Γκιουλέκα καταλήγει: "από αυτές τις πράξεις του Γιάννη Μπουτάρη φαίνεται πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα της πόλης".



Υπενθυμίζεται πως με πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης, του Εμπορικού - Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου αποφασίστηκε να ξεκινήσει εκστρατεία καθαρισμού και φωτισμού των βιτρινών μεγάλων καταστημάτων του κέντρου που παραμένουν κλειστά.



Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται οι βιτρίνες να καλυφθούν με μεγάλες ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναστροφή της αρνητικής εικόνας και ψυχολογίας που δημιουργείται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: