6.5.13

Η παραλίγο σύγκρουση Μαμαλάκη – ΣΥΡΙΖΑ για τις «αξύριστες» Ρηγούδες...



Στο παρά πέντε απεφεύχθη η σύρραξη και δεν έγιναν μαλλιά κουβάρια, οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο 105.5», με τον συνεργάτη του σταθμού Ηλία Μαμαλάκη!

Ο...

γνωστός chef θέλοντας να προκαλέσει το αριστερό του ακροατήριο, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τις «στρατευμένες» νεαρές της «ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» της δεκαετίας του '70 και του '80 αποκαλώντας τες, «Άπλυτες», «Αξύριστες» και «Με βρόμικα νύχια»!

Αν και αρκετοί από την Κουμουνδούρου ζήτησαν την αποπομπή του, θεωρώντας προσβλητικούς τους χαρακτηρισμούς του, τελικά επικράτησαν οι μετριοπαθείς, που αντιμετώπισαν το περιστατικό με χιούμορ! Μεταξύ των τελευταίων ήταν και ο επικεφαλής του ραδιοφώνου, Κώστας Αρβανίτης, για τον οποίο η Κουμουνδούρου διατηρεί θετική στάση αναμονής.

Και αυτό, διότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ με το ραδιόφωνο είναι το υψηλό του κόστος, σε σχέση με την χαμηλή ακροαματικότητα και την ποιότητα του προγράμματος. Έτσι, το στοίχημα που έχουν μπροστά τους, είναι η μείωση του κόστους κατά 250.000 ευρώ το χρόνο, και από 1.000.000 ευρώ που στοιχίζει σήμερα, να πέσει στις 750.000 ευρώ.


enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: