25.5.13

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν...

Την ώρα που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσπαθεί να εμποδίσει την είσοδο στην Βουλή των «κουμπουροφόρων» Βουλευτών αναγκάζοντας ακόμα και τον πρωθυπουργό να περνά από...
το ειδικό μηχάνημα ελέγχου, τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα δείχνουν ότι το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει δώσει άδεια οπλοφορίας-οπλοκατοχής σε 15 βουλευτές της Χρυσής Αυγής και συνολικά σε 51 από τους 300 βουλευτές.

Ο αριθμός των πολιτικών που οπλοφορεί αυξάνεται κατακόρυφα εαν προστεθούν και οι πρώην υπουργοί και πρώην βουλευτές, που διατηρούν τις άδειες οπλοφορίας κάνοντας χρήση των προστατευτικών διατάξεων των σχετικών νόμων,.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», στα 15 μέλη της Κ.Ο. του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου με άδεια οπλοκατοχής, βρίσκεται και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια.

Οι βουλευτές που κατέχουν νομίμως όπλο προέρχονται σχεδόν από όλους τους κομματικούς χώρους και, θεωρητικά τουλάχιστον, έχουν περάσει από την ίδια ακριβώς διαδικασία που απαιτείται για έναν πολίτη ο οποίος ζητά να οπλοφορεί για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: