3.5.13

Ο χρυσαυγίτης Γερμενής είναι δεδηλωμένος αντίχριστος...



Στη φωτογραφία  είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας» από τη συμμετοχή του σε χέβι μέταλ συγκροτήματα. Τα χθεσινά γεγονότα με την επίθεση στον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη και το αμόκ της...
Χρυσής Αυγής με τα συσσίτια του μίσους έφεραν ξανά στο φως μνήμες από τη δράση του εν λόγω βουλευτή.

Εδώ ο Γιώργος Γερμενής φωτογραφίζεται με φόντο την επιγραφή Corpus Christi που είναι το όνομα ενός μουσικού συγκροτήματος. Το συγκρότημα Naer Mataron στο οποίο μετέχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής,   εξυμνεί τον σατανά σε κάποια από τα τραγούδια του, ενώ στην φωτογραφία ο ίδιος κάνει μια χειρονομία που παραπέμπει στο σατανά.

«Προσπαθείτε να βάλετε στον αντίποδα το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω με το θεατρικό έργο. Η κίνηση απλά συμβολίζει τη μουσική ροκ και μέταλ. Εγώ δε σατίρισα τον Χριστό», είχε δηλώσει τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Real FM.

Ο βουλευτής δεν αρνήθηκε ότι η σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα με το οποίο εμφανίζεται παραπέμπει σε αντιχριστιανικά ήθη, όμως αμύνθηκε λέγοντας ότι το συγκρότημά του δεν επιχείρησε να προσβάλει την εικόνα του Ιησού Χριστού.

«Είναι ένα σήμα που το κάνει όλη η νεολαία, δεν είναι κάτι καινούργιο». Ήταν η απάντησή του στην ερώτηση για την χειρονομία που κάνει στην επίμαχη φωτογραφία.

Επίσης, τα ΝΕΑ σήμερα αναφέρονται στην αντιχριστιανική δράση του Γιώργου Γερμενή και θυμίζουν ότι σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα rockap.gr έλεγε:

«Το black metal είναι αντιχριστιανικό και αντιχριστιανικό όσον αφορά τη μουσική και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και τη δημιουργία ενός καινούργιου. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει».

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι ο Γερμενής έχει τραγουδήσει στίχους για το Θεό που είχε «την περίφημη ιδέα να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμ@@@ο Ιησού Χριστό» και ανακάλυψε ξαφνικά -με τα συσσίτια του μίσους- τον τρόπο να δείξει τη χριστιανική αγάπη του!

«Το νεοναζιστικό μόρφωμα είχε οργανώσει μια φιέστα ψηφοθηρίας, μεταμφιεσμένη σε ελληνοχριστιανική φιλανθρωπία. Ο δήμαρχος Αθηναίων που την αποκάλεσε «ρατσιστική και ξενόφοβη ελεημοσύνη» έκανε το προφανές. Εστειλε την Αστυνομία. Και η Αστυνομία πήγε και έκανε τη δουλειά της. Το νεοναζιστικό μόρφωμα αναγκάστηκε να πάει στα γραφεία του να πουλήσει ρατσιστική φιλανθρωπία και κάποιοι θα χρειαστεί να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Στη Δικαιοσύνη θα παραπεμφθεί και ο αντίχριστος τραμπούκος που επιχείρησε να τον κτυπήσει» γράφει και ο Ηλίας Κανέλλης στα ΝΕΑ.
πηγη iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: