7.5.13

Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα...

Αυξημένη αναμένεται η κίνηση στις εθνικές οδούς...
Συνεχίζεται και σήμερα Τρίτη η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα και αναμένεται η κίνηση στις εθνικές οδούς να είναι αυξημένη, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η επιστροφή θα...
πραγματοποιείται σταδιακά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και την Κυριακή του Θωμά

Χθες, Δευτέρα ξεκίνησε σταδιακά η επιστροφή των εκδρομέων στα αστικά κέντρα. Ελαφρώς αυξημένη ήταν η κίνηση στις εθνικές οδούς, με την Τροχαία να βρίσκεται επί ποδός. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν φέτος να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα εκτός αστικών κέντρων. Πυκνή ήταν η ροή των οχημάτων στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Αθηνών, ελαφρώς αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Λαμίας.

Η Τροχαία στις δύο εθνικές οδούς βρίσκεται επί ποδός με σειρά έκτακτων μέτρων, ενώ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου (15:00-22:00) και την Τρίτη (11:00-21:00).

Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ελαφρώς μειωμένη ήταν η κίνηση στα λιμάνια σε σχέση με πέρυσι, από τη Μ.Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα.

Ακτοπλοϊκώς αναχώρησαν από την Αττική πάνω από 100.644 επιβάτες, ενώ οδικώς έφυγαν περισσότεροι από 285.600.

Συγκεκριμένα, 48 δρομολόγια πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά με 49.464 επιβάτες, 95 από τα νησιά του Αργοσαρωνικού 95 δρομολόγια με 22.889 επιβάτες, από τη Ραφήνα 32 δρομολόγια με 21.577 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 18 δρομολόγια με 6.714 επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα, Τρίτη, τα δρομολόγια στα μέσα μαζικής μεταφοράς θα είναι αραιά, ενώ κλειστά θα είναι τα καταστήματα...
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: