26.5.13

Τον... ξεπάγωσαν...



Τόσο πολύ δεν θέλανε στο μέγαρο Μαξίμου τον αντιρατσιστικό νόμο, που βγάλανε από τον «πάγο» τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον εντάξανε στην ειδική ομάδα χάραξης της γραμμής της Ν.Δ.

Θεώρησαν ότι ...
ως συνταγματολόγος θα είναι χρήσιμος στην προσπάθεια νομικής αποδόμησης του σχεδίου Ρουπακιώτη. Μέχρι πρότινος πάντως στο πρωθυπουργικό επιτελείο δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό και δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους όταν έκανε δημόσιες παρεμβάσεις. Οπως για παράδειγμα όταν επετίθετο στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τις ευθύνες της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την κρίση.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο κ. Παυλόπουλος να επιλέχθηκε για την ομάδα κατά του αντιρατσιστικού ακριβώς με την ιδιότητα του καραμανλικού, ώστε να δείξει το μέγαρο Μαξίμου πως δεν αντιδρά μόνο μία «ακροδεξιά ομάδα συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά», αλλά ενστάσεις έχουν και καραμανλικοί. Αλλο τώρα που πολλά καραμανλικά στελέχη μπορεί να μη θεωρούν ότι ο κ. Παυλόπουλος εκφράζει ντε και καλά τις απόψεις τους...


Β.ΣΑΜ.

"Πολιτικά Παρασκήνια" (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: