22.5.13

Με μία ώρα καθυστέρηση δόθηκαν στους υποψήφιους τα θέματα της Φυσικής...

Με καθυστέρηση μίας ώρας ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης που εξετάζονται στο μάθημα της Φυσικής.

Tα θέματα καθυστέρησαν να δοθούν, με... αποτέλεσμα να αργήσει η όλη διαδικασία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι πανελλαδικές συνεχίζονται κανονικά.

Η καθυστέρηση, όπως αναφέρουν πηγές από το υπουργείο Παιδείας, υπήρξε γιατί στο 2% των εξεταστικών κέντρων η εκτύπωση των θεμάτων της Φυσικής δεν ήταν καθαρή, οπότε στάλθηκαν ξανά απο την αρχή.

Οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Όπως κάθε χρόνο, μετά το πέρας των εξετάσεων, το in.gr μεταδίδει τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τα θέματα των Μαθηματικών στα Εσπερινά Λύκεια και  ΕΠΑΛ (Ομάδα Β), που διεξήχθησαν τη Δευτέρα, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) έστειλε οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα.

Συγκεκριμένα ύστερα από σύσκεψη των μελών της Επιτροπής εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι:

«Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) ανακοινώνει ότι στο θέμα Δ3 του μαθήματος «Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας» των Εσπερινών Λυκείων, στο οποίο εξετάστηκαν περίπου πεντακόσιοι υποψήφιοι, δόθηκε μία ασύμβατη υπόθεση, η οποία, ωστόσο, ουδόλως επηρεάζει την επίλυση του θέματος.

Η ΚΕΕ με οδηγία της προς τα Βαθμολογικά Κέντρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: