25.5.13

Ο Μπερλουσκόνι μεράκλωσε στα...γαλλικά...




Με αλέγρα διάθεση ο Σίλβιο δε δίστασε να κάνει επίδειξη των φωνητικών του ικανοτήτων και μάλιστα στα γαλλικά, κατά την διάρκεια δείπνου για την...
στήριξη του κεντροδεξιού δημάρχου της Ρώμης Τζιάνι Αλεμάνο, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της 26ης-27ης Μαϊου.
Μπροστά σε πλήθος υποστηρικτών του Τζ. Αλεμάνο, ο Σίλβιο...μεράκλωσε και άρχισε το τραγούδι στα γαλλικά («Un monsieur attendait»), ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να αστειευτεί με τις παρευρισκόμενες κυρίες.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καβαλιέρε αναλαμβάνει με επιτυχία τον ρόλο του διασκεδαστή, συνοδεία μουσικής. Στα νιάτα του υπήρξε τραγουδιστής σε κρουαζιερόπλοιο, ενώ συμμετείχε και σε τέσσερα άλμπουμ.
Από τα πιο συζητημένα δισκογραφικά του εγχειρήματα, το cd του 2003 με ναπολιτάνικες μπαλάντες, τιτλοφορούμενο «Meglio 'na canzone» («Καλύτερα ένα τραγούδι») στο οποίο είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή και φίλο του, Μαριάνο Απικέλα. Οι δυο τους ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους το 2011 σε ένα νέο cd με ερωτικά τραγούδια («Il vero amore » - «Η πραγματική αγάπη»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: