10.5.13

Μήνυση κατά του Μπαρμπαρούση...

Η... βεντέτα ανάμεσα στις δύο πλευρές καλά κρατεί, έπειτα και από το τελευταίο επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, σε cafe-bar του Αγρινίου...

Xθες το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες , οι ιδιοκτήτες του κτιρίου όπου στεγάζεται το cafe-bar στην Εθνικής Αντιστάσεως, υπέβαλλαν μήνυση κατά του βουλευτή Αιτωλ/νίας  Κ. Μπαρμπαρούση, καθώς όπως αναφέρουν στην μηνυτήρια αναφορά ο βουλευτής μαζί με άλλα άτομα τα οποία κρατούσαν ξύλα και γκλομπ,  επισκέφτηκαν το μπαρ ενώ δεν έλλειψαν και οι απειλές.

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι κατάθεση την ίδια μέρα έδωσε και τοπικός δημοσιογράφος, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Βουλευτή λίγο μετά το επεισόδιο.

Τον τελευταίο χρόνο είναι γεγονός, ότι τα επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν οξυνθεί με το ένα περιστατικό να διαδέχεται το άλλο, γεγονός που προβληματίζει και αφήνει ερωτηματικά για τις ανησυχητικές διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο στην πόλη μας.

Εως τώρα, τα περιστατικά που διαδραματίστηκαν, και αναστάτωσαν κατα καιρούς την τοπική κοινωνία ήταν ή καλύτερα έτυχε να'ναι διαχειρίσιμα, το ζήτημα είναι τι θα γίνει απο δώ και πέρα, καθώς όσο μένουν ανοιχτές οι εστίες αντιπαράθεσης και ξεφεύγουν της λογικής τόσο το φαινόμενο θα μεγαλώνει... και ίσως αργότερα να'ναι πολύ αργά...

cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: