12.5.13

Διπλό έγκλημα σε χωριό των Ιωαννίνων...



Σε εξέλιξη είναι στα Γιάννενα επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό άνδρα, ο οποίος εκτιμάται ότι ευθύνεται για τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων στο...
χωριό Κτίσματα Πωγωνίου. Νωρίτερα, είχε εισβάλλει σε καφενείο κρατώντας χειροβομβίδες προκειμένου να ληστέψει τους θαμώνες.



Η αστυνομία οδηγήθηκε στο σπίτι των ηλικιωμένων νωρίς το πρωί της Κυριακής καθώς το αγροτικό όχημα που τους ανήκε είχε εμπλακεί σε τροχαίο και ο οδηγός το είχε εγκαταλείψει. Οι αστυνομικοί αναζητώντας τον ιδιοκτήτη του αγροτικού, βρέθηκαν μπροστά στο άγριο έγκλημα.

Εκτιμάται ότι δράστης της δολοφονίας είναι ο άνδρας, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο του χωριού, επιχειρώντας να ληστέψει τους θαμώνες. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας άφησε μια χειροβομβίδα πάνω σε τραπέζι, αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα και τελικά αφαίρεσε την τσάντα μιας γυναίκας και βγήκε από το καφενείο.

Τρεις άνδρες τον καταδίωξαν ωστόσο ο ένοπλος απασφάλισε τη χειροβομβίδα- η οποία δεν εξερράγη- και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια εισέβαλλε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία λήστεψε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: