17.5.13

Οι πολυδιαφημιζόμενες επενδύσεις δε θα λύσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας...



To ΚΚΕ για το ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα...
«Οι πολυδιαφημιζόμενες επενδύσεις δε θα λύσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας», γράφει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, σχολιάζοντας το ταξίδι του Αντ. Σαμαρά στην Κίνα.

Η ....
λαϊκή ευημερία δε μπορεί να εξασφαλιστεί από την όποια καπιταλιστική ανάκαμψη, υπογραμμίζει το κόμμα, τονίζοντας ότι «το επενδυτικό περιβάλλον, για το οποίο μιλά η κυβέρνηση, αλλά και τα άλλα κόμματα, έχει διαμορφωθεί από τους αντιλαϊκούς νόμους».

Δείτε αναλυτικά το κείμενο:

«Οι πολυδιαφημιζόμενες επενδύσεις δε θα λύσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας , που έχει φτάσει πάνω από το 27% συνολικά και πάνω από 60% για τους νέους, ούτε να αντιμετωπίσουν τα λαϊκά προβλήματά που καθημερινά πολλαπλασιάζονται.

Εξάλλου το επενδυτικό περιβάλλον, για το οποίο μιλά η κυβέρνηση, αλλά και τα άλλα κόμματα, έχει διαμορφωθεί από τους αντιλαϊκούς νόμους όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων και περιλαμβάνει τσακισμένους μισθούς, συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα.

Η λαϊκή ευημερία δε μπορεί να εξασφαλιστεί από την όποια καπιταλιστική ανάκαμψη, αλλά όταν ο λαός απαλλαγεί από την αντιλαϊκή πολιτική και την εξουσία των μονοπωλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: