16.5.13

Τέρενς, ο "Πεπόνης" των ΑΝΕΛ...



Πήγε «αιφνίδια» στη Σάμο για να «ελέγξει» αν η Δικαιοσύνη διερευνά συγκεκριμένες υποθέσεις!...
Tο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού δελτίου Τύπου του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του ότι η Δικαιοσύνη προχωρά τους...
φακέλους για σκάνδαλα στη Σάμο που διερευνούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ολοκλήρωσε την αιφνίδια διήμερη επίσκεψή του στο νησί ο Κοινοβουλευτικός...


...Εκπρόσωπος του Κινήματος και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Μιλώντας στα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, λίγο πριν την αναχώρησή του νωρίς το απόγευμα (15/5/2013), ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε:

«Αυτό το ταξίδι που έκανα στη Σάμο είχε… καταδρομικό χαρακτήρα, δηλαδή το αποφασίσαμε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να διερευνήσουμε από κοντά δύο σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Το ένα, είναι η καταστροφική καταβύθιση της νέας προβλήτας της ακτοπλοΐας στο Καρλόβασι που εγκαινιάστηκε πριν από ένα μήνα και πλέον τίθεται εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον ένα χρόνο και… βλέπουμε!

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τον ίδιο τον Εισαγγελέα Σάμου κ.Νίκο Φιστόπουλο, τον οποίο επισκέφθηκα σήμερα το μεσημέρι, ότι αυτεπαγγέλτως άνοιξε φάκελο γι’ αυτό το σκάνδαλο, ενός έργου που πλήρωσε ο ελληνικός λαός και το οποίο δεν κράτησε παραπάνω ούτε από… 30 μέρες και το οποίο θα κληθεί να πληρώσει για την ανακατασκευή του πάλι, το κορόιδο ο φορολογούμενος Έλληνας.

Όταν ολοκληρωθεί η προκαταρκτική και αποδοθούν οι ευθύνες στους φταίχτες αυτού του σκανδάλου, εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε να είναι εκείνοι που θα το αποπληρώσουν τη ζημιά. Είτε είναι ο εργολάβος είτε είναι οι υπεύθυνοι του Λιμενικού Ταμείου που παρέλαβαν το έργο είτε ο οιοσδήποτε άλλος.

Εκφράζω επίσης τον απόλυτο σεβασμό μου για το έργο του κ. Εισαγγελέα, ο οποίος, όπως πληροφορήθηκα, έχει ανοίξει φακέλους προκειμένου να διερευνήσει όλα τα σκάνδαλα τα οποία έχω καταθέσει ως Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων. Αναφέρομαι στο «Φεστιβάλ Καλομοίρης», στο Σωματείο «Αγάπη» που ενεπλάκη στη σίτιση των λαθρομεταναστών και στο θέμα του ΧΥΤΑ όπου «φαγώθηκαν» 5.000.000 ευρώ.

Υποσχέθηκα στον κ. Εισαγγελέα ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο έχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για τα ζητήματα αυτά, θα του τα προσκομίσουμε επωνύμως και άμεσα.
(...)
Θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο Πολιτευτές, τον Κώστα Χατζημιχάλη και το Γιώργο Γαρυφάλλου που ήταν συνέχεια μαζί μου σε αυτές τις διήμερες έκτακτες κινηματικές δράσεις μας. (...)

Σχόλιο : Μάλλον χωρίς να το έχουμε συνειδητοποιήσει, έχουμε περάσει πέρα από το όριο του αστείου και του γραφικού. Είναι δυνατόν να καμαρώνει το οποιοδήποτε κόμμα για την «καταδρομική ενέργεια» του που περιλαμβάνει ιδιωτικές συζητήσεις με τον τοπικό εισαγγελέα;

Από το γραφείο του κάθε Εισαγγελέα μπορεί να περνά οποιοσδήποτε βουλευτής το επιθυμεί και να τον ελέγχει; Πάλι καλά που έμεινε δηλαδή ικανοποιημένος ο Κουίκ γιατί μπορεί να ζητούσε να αναλάβει άλλος δικαστικός λειτουργός την υπόθεση...

Σκεφθείτε τι θα είχε συμβεί αν κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας επισκεπτόταν τον οποιονδήποτε εισαγγελέα αυτής της χώρας για να τον ρωτήσει αναλυτικά τι γίνεται με συγκεκριμένες υποθέσεις πχ της δίωξης επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: