27.5.13

Στον εισαγγελέα Κέρκυρας ο Αφγανός που έριξε την φοιτήτρια...

Στον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής δεν δίστασε να ρίξει μια 20χρονη φοιτήτρια από την Άρτα σε γκρεμό 8 μέτρων αφού της άρπαξε την τσάντα.

Όλα...
συνέβησαν λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακή όταν η 20χρονη βρέθηκε στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας. Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν υποστήριξε ότι είναι 17 ετών και έχει υποβάλλει αίτηση για πολιτικό άσυλο, εντόπισε την άτυχη κοπέλα και επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα.

Όταν εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ο νεαρός Αφγανός, , αντί να πανικοβληθεί και να φύγει, έσπρωξε στο κενό την κοπέλα από ύψος περίπου 8 μέτρων και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 20χρονη κοπέλα παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του δράστη και έτσι όταν οι αστυνομικοί την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο κατάφεραν να σχηματίσουν μια πολύ καλή εικόνα του αδίστακτου ληστή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο Αφγανός να πέσει στα χέρια των αστυνομικών.

Η φοιτήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου από την Άρτα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με βαριές σωματικές κακώσει
ς και εκδορές, χωρίς – ευτυχώς – να κινδυνεύει η ζωή της...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: