23.5.13

Εκοψαν δάκτυλα απαχθέντος και τα έστειλαν στη γυναίκα του...


Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι Αλβανοί και ένας Έλληνας απήγαγαν 55χρονο και κατά τη διάρκεια της δίμηνης κράτησής του με σκοπό να...


πάρουν λύτρα από την οικογένειά του, έκοψαν τρία δάκτυλά του και τα έστειλαν στη σύζυγό του.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής και όπως έγινε γνωστό, ο απαχθείς είχε βιώσει απάνθρωπες συνθήκες και απάνθρωπη συμπεριφορά από τους απαγωγείς.

Οι απαγωγείς κρατούσαν το θύμα σε επαρχιακή πόλη, πιθανώς στα Γιάννενα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι τρεις Αλβανοί κακοποιοί και ένας Έλληνας, οι οποίοι ζητούσαν από τη σύζυγο του 55χρονου 130.000 ευρώ.

Μάλιστα, για να την πείσουν ότι είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν το σύζυγό της εάν δεν τους δώσει τα χρήματα που ζητούσαν, έκοψαν τρία από τα δάκτυλά του και της το έστειλαν.

Η απαγωγή, η οποία διαπράχθηκε το Φεβρουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσε διαφορές των δραστών και του θύματος που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Τελικά η γυναίκα του δεν κατέβαλε τα χρήματα που ζητούσαν οι απαγωγείς και αυτοί του έκοψαν τρία δάκτυλα και τον άφησαν ελεύθερο το Μάρτιο στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την απελευθέρωσή του άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: