11.5.13

Μαξίμου: «Για τον Πρωθυπουργό προέχει η ηρεμία των μαθητών»...

Αποφασισμένοι να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα δηλώνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστράτευση των καθηγητών.

Για...
τον Πρωθυπουργό αυτό που προέχει είναι η ηρεμία των μαθητών και των οικογενειών τους και η απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων, για να μην χαθεί καθόλου πολύτιμος χρόνος και να μην επικρατήσει αβεβαιότητα αποφασίστηκε η επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών.

Ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται από το πρωί στο γραφείο του και είναι σε συνεχή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες και υπουργούς της κυβέρνησης, με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να προχωρήσει άμεσα το κυβερνητικό έργο.

Παράλληλα συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς και η προετοιμασία για το ταξίδι στην Κίνα, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις επαφές που θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός τόσο στο Πεκίνο όσο και στη Σαγκάη, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς σε ελληνικά προϊόντα...
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: