6.5.13

Νατάσα Λιβάνη, το μοιραίο λάθος ...

...που σκότωσε την αστρολόγο της καλής κοινωνίας.
Ποιοι διάσημοι, πήγαιναν στο γραφείο της (ΦΩΤΟ)...

Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η γνωστή αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη η οποία έπεσε νεκρή ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης, στην οδό Ασκληπιού, στην Κηφισιά, παρασυρμένη από ...
το δικό της αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο 43χρονος Π.Ο., σύντροφος της.

Το Facebook της Νατάσας Λιβάνη, η οποία κηδεύτηκε την περασμένη Πέμπτη στο νεκροταφείο της Κηφισιάς, πλημμύρισε από μηνύματα φίλων και γνωστών. Συνάδελφοί της, όπως ο Πέρρης Κρητικός (αστρολόγος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου) αλλά και η φίλη της Δήμητρα Λιάνη, που της έγραψε «Ασύλληπτο... Δεν το χωράει ανθρώπου νους... Σήμερα περίμενα να ακούσω τις ευχές σου και αντί γι' αυτό άκουσα την αποτρόπαια είδηση του θανάτου σου. Καλό ταξίδι», την αποχαιρέτησαν με λίγα λόγια στη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο, γράφει το Εθνος της Κυριακής.

Διάσημοι πελάτες

Η Νατάσα Λιβάνη είχε γεννηθεί στην Αθήνα και διατηρούσε γραφείο στην Κηφισιά, όπου και διέμενε. Χωρισμένη με ένα παιδί, τον 27χρονο Κωνσταντίνο, σκηνοθέτη στο επάγγελμα, που όπως λένε οι οικείοι της ήταν η μεγάλη της αγάπη. Στο γραφείο της στην Κηφισιά μαζευόταν όλη η καλή κοινωνία για να δεχθεί τις αστρολογικές συμβουλές της. Συνεργάτες την περιγράφουν στο «Εθνος της Κυριακής» ως εξωστρεφή άνθρωπο, πολύ καλή στη δουλειά της και συνεπή. Είχε ξεκινήσει την πορεία της στο περιοδικό «Auto week» του Επενδυτή και στην εφημερίδα «Η Ελλάδα σήμερα». Συνεργάστηκε με το Star Channel και αργότερα τον Alpha στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε» με τον Θ. Πάτρα.

Τη μοιραία νύχτα που δολοφονήθηκε η αστρολόγος, η βραδιά είχε ξεκινήσει με διασκέδαση και άφθονο ποτό στο σπίτι της. Ειδικά ο 43χρονος είχε κάνει υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Νατάσα Λιβάνη προσφέρθηκε να επιστρέψει με το αυτοκίνητό της τον Π.Ο. στο σπίτι του.

Στη διαδρομή και για άγνωστη αιτία το ζευγάρι ξεκίνησε να καβγαδίζει. Σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου γιου, η μητέρα του του τηλεφώνησε ζητώντας τη βοήθειά του.

Το μοιραίο λάθος

Η γνωστή αστρολόγος είχε κατέβει πλέον από το αυτοκίνητο και βρισκόταν «εκτεθειμένη» στον δρόμο.

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα, ο σύντροφός της φέρεται να μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε φονικό όπλο και να «πάτησε» την άτυχη γυναίκα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Λίγα λεπτά αργότερα, ο γιος έφτασε στο σημείο και αντίκρισε τη μητέρα του νεκρή στο οδόστρωμα χτυπημένη από το αυτοκίνητο και τον 43χρονο σε λιπόθυμη κατάσταση στο αυτοκίνητο

Ο νεαρός ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Yστερα από την προανάκριση των αστυνομικών, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον του 43χρονου, ο οποίος πλέον θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το ίδιο βράδυ και αρχικά υποστήριξε πως δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό, στη συνέχεια ωστόσο κατάθεσε πως υπήρχε και τρίτο άτομο στο αυτοκίνητο.






iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: