27.5.13

Ο Θεμιστοκλής "έφαγε" την Νάνσυ Ζαμπέτογλου...

Το «καρφί», ο… ψυχολόγος και η απόλυση...
Το "φάγωμα" εξιστορείται από το enimerosi24.gr:

Ποια «κάρφωσε» τη μυστική συμφωνία με τον Φιλιππάκη της «Espresso» σε Αναστασιάδη – Καραμήτσο

Εξαιτίας μιας συνέντευξης γνωστής τηλεοπτικής περσόνας και όχι μόνο, οι...
ιδιοκτήτες του «Πρώτου Θέματος», Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος, πληροφορήθηκαν την παράλληλη απασχόληση της δημοσιογράφου Νάνσυς Ζαμπέτογλου, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην απόλυσή της. Σημειώνεται ότι η τελευταία, εκτός από την Κυριακάτικη εφημερίδα, εργαζόταν παράλληλα και για το νέο Σαββατιάτικο περιοδικό της «Espresso».

Η αποκάλυψη του «μυστικού» της δημοσιογράφου από την τηλεοπτική περσόνα και όχι μόνο – το οποίο έκανε έξαλλους τους ιδιοκτήτες της Κυριακάτικης εφημερίδας, έγινε αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι της συνεργασίας τους. Διότι το παρασκήνιο που συνόδευσε την αποχώρηση της δημοσιογράφου από την εφημερίδα των Αναστασιάδη – Καραμήτσου, έφερε στην επιφάνεια κι άλλα περιστατικά συγκρούσεων και ανταγωνισμών. Πριν όμως, να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφος είχε προσληφθεί στο «Θέμα» – ως ειδική για τα stories, χωρίς όμως να ευδοκιμήσει στο συγκεκριμένο είδος, με συνέπεια να περιοριστεί στα καθήκοντα του rewriter… Γεγονός που προκάλεσε και τις παρεξηγήσεις, τις εντάσεις, αλλά και τους καβγάδες, μεταξύ της δημοσιογράφου και των υπόλοιπων συντακτών της εφημερίδας. Μάλιστα, ο Τάσος Καραμήτσος λέγεται ότι συχνά γινόταν αποδέκτης παραπόνων και προβλημάτων που είχαν οι δημοσιογράφοι με τη νέα rewriter.

Σύντομα το κακό κλίμα γενικεύθηκε και όταν τα προβλήματα έφθασαν και «επισήμως» στα γραφεία των Αναστασιάδη – Καραμήτσου (του οποίου η Ζαμπέτογλου ήταν προσωπική επιλογή), άρχισε και η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση των δυο πλευρών. Σημειώνεται ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας δικαιώθηκαν από τους «από πάνω», όταν έβλεπαν τα κείμενά τους «αγνώριστα» και σε αρκετές περιπτώσεις το όνομα της rewriter να προηγείται του δικού τους.

Όπως ήδη σημειώθηκε όμως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η μυστική συμφωνία της δημοσιογράφου με τον εκδότη της «Espresso», Γιάννη Φιλιππάκη για να αναλάβει το νέο Σαββατιάτικο ένθετο. Έτσι όταν το μυστικό διέρρευσε στους ιδιοκτήτες του «Θέματος» και παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος αρνήθηκε την ύπαρξη συμφωνίας, Αναστασιάδης και Καραμήτσος, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισαν την απόλυσή της.

ΥΓ. Κυκλοφορεί στους διαδρόμους του «Θέματος»: Λέγεται ότι πριν λίγες εβδομάδες όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μπήκε στο γραφείο του Τάσου Καραμήτσου προκειμένου να παραπονεθεί για τη συμπεριφορά των συναδέλφων της, αναφέροντάς του χαρακτηριστικά ότι «Δεν της μιλούν», εκείνος με απαξιωτικό ύφος τής απάντησε ρωτώντας την ρητορικά, «Κι εγώ τι είμαι, ψυχολόγος»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: