3.5.13

Το περιβόητο... «εγέρθητωωω» και η λαμπάδα του "Καιάδα"...



Η μισανθρωπία των black metal συγκροτημάτων, στα οποία ήταν επί χρόνια σημαίνον μέλος ο κ. Γ. Γερμενής, εκδηλώθηκε σε ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με...


γροθιές στον κ. Γ. Καμίνη, την ώρα που ο δήμαρχος μοίραζε λαμπάδες στα παιδιά, αλλά χτύπησε στο πρόσωπο το ανυποψίαστο κοριτσάκι, που έτυχε να βρισκόταν στο παλαιό φρουραρχείο στην οδό Λιοσίων, εκεί όπου στεγάζεται το Κέντρο Αλληλοβοηθείας του Δήμου Αθηναίων. Και δεν του έφτανε το κακό που προκάλεσε στο κοριτσάκι, θέλησε ο παλικαράς μπασίστας του σκληροπυρηνικού συγκροτήματος black & death metal να βγάλει και πιστόλι, με το οποίο συνεχώς κυκλοφορούσε σε όλη τη διάρκεια της ρατσιστικής φιέστας που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή μοιράζοντας αρνιά μόνο σε Ελληνες.

***

Οι περισσότεροι ίσως να γνώρισαν τον κ. Γερμενή (που σήμερα οπλοφορεί ως βουλευτής νομίμως με άδεια της Αστυνομίας και ψυχιάτρων) με το περιβόητο πλέον... «εγέρθητωωω» που φώναξε στους δημοσιογράφους στη θέα του κ. Ν. Μιχαλολιάκου την ημέρα των εκλογών. Αλλά ο κ. Γερμενής ήταν γνωστός εδώ και χρόνια ως «Καιάδας», ιδρυτικό μέλος του ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών τους εμπνέονται από τον παγανισμό (με ιδιαίτερες αναφορές στην ελληνική μυθολογία) και τα μηνύματά τους είναι φανατικά προσανατολισμένα εναντίον του χριστιανισμού.

"ΒΗΜΑτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: