2.5.13

Θ. Πάγκαλος: Ο κ. Βενιζέλος έπρεπε να απορρίψει τις διαρροές και τις φήμες...

Την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «έπρεπε να απορρίψει και να στιγματίσει τις διαρροές και τις φήμες» σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Παπανδρέου.

«Ο...
κ. Βενιζέλος ξεκίνησε από τον κ. Παπανδρέου γιατί υπήρχαν διαρροές και φήμες και αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει. Κάκιστα υπάρχουν διαρροές και φήμες. Κάκιστα αισθάνθηκε την ανάγκη ότι έπρεπε να το κάνει», ανέφερε, μιλώντας στη ΝΕΤ, και πρόσθεσε πως «έπρεπε να πει ότι όσο δεν έχει τελειώσει ο έλεγχος δεν θέλω να γίνεται καμιά συζήτηση για το θέμα».

Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι «ορθώς εκκαθαρίζεται το παρελθόν» και «ορθώς επιβλήθηκε η παρουσία ελεγκτών», ωστόσο σημείωσε ότι πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει ο έλεγχος και να δούμε τι θα προκύψει από τα πορίσματα των ελεγκτών.

«Ας έρθουν τα πορίσματα στα όργανα του ΠΑΣΟΚ και ας κριθεί το απότελεσμα. Αν υπάρχει ποινικό αδίκημα τότε το ποινικό αδίκημα πρέπει να έχει τη μεταχείριση που έχουν όλα τα αδικήματα», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των κομμάτων, υποστήριξε ότι πρέπει να επιτρέπεται η χρηματοδότηση από φυσικά πρόσωπα με όρια, να γίνεται μέσω Internet και να δημοσιεύεται άμεσα ποιός έδωσε τα χρήματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: