2.5.13

Νικολόπουλος: Το πολυνομοσχέδιο ξεσπιτώνει χιλιάδες οικογένειες...

«Σφίγγει η θηλιά στο λαιμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων νοικοκυραίων -μέχρι προ 3 χρόνων- μετά το "ναι" των 168 βουλευτών στο τέταρτο μνημόνιο που ονομάστηκε και "πολυνομοσχέδιο–σκούπα"» ανέφερε σε...
ραδιοφωνική συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε ότι «δεν είναι ευκαιρίες αλλά καρμανιόλα και λαιμητόμος». Συγκριμένα είπε ότι οι προϋποθέσεις που βάζει το τέταρτο Μνημόνιο μέσω του εφαρμοστικού ή αλλιώς πολυ-πολυνομοσχεδίου, είναι τόσες και τέτοιες που αποκλείουν την συντριπτική πλειοψηφία, των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Οι Σαμαράς - Στουρνάρας – Βενιζέλος και Κουβέλης έβαλαν επίτηδες τόσο ψηλά τον "πήχη" ακριβώς για να ακυρώσουν και να τερματίσουν ν τις όποιες ευεργετικές πρόνοιες είχε ο νόμος Κατσέλη.

Παράλληλα, τόνισε ότι «έβαλαν ταφόπλακα και στον νόμο Κατσέλη». «Για παράδειγμα ζητούν υποχρεωτικά ως ελάχιστη κατά μήνα καταβολή το 10% των δόσεων, για να συμπεριληφθούν στις δήθεν "ευκαιρίες" νέες ρυθμίσεις, χωρίς δικαστική απόφαση!
Για να προστατευθεί κάποιος με μια απόφαση δικαστηρίου είναι τέτοιες οι δυσκολίες που δεν μπορεί. Δεν έχει καν το δικαίωμα ο απελπισμένος και πολύ χειρότερα εκείνος που οι τράπεζες κατήγγειλαν την δανειακή τους σύμβαση» κατέληξε...
www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: