21.5.13

Οι απαντήσεις των θεμάτων της νεοελληνικής γλώσσας των ΕΠΑΛ...


Με πανελλαδικές αλλά και προαγωγικές εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα η εξεταστική περίοδος στα σχολεία της χώρας. 
Σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου ξεκίνησαν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου.  Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται  την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Οι...
επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα ολοκληρωθούν   μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.
Για τα ημερήσια Γενικά Λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας,  άρχισαν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Η εκτίμηση της Νεοελληνικής Γλώσσας των ΕΠΑΛ
Οι απαντήσεις στην Νεοελληνική Γλώσσα των ΕΠΑΛ

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ημερησίων και εσπερινών) της Ομάδας Α’ διαγωνίστηκαν πανελλαδικά στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι εξετάσεις για την κατηγορία αυτή θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου.
Για την μεγαλύτερη κατηγορία των εξεταζόμενων (τελειόφοιτοι ημερήσιων Γενικών Λυκείων) ωστόσο, οι πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.
Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα  και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: