22.5.13

Επίθεση Κουτσούμπα στον ΣΥΡΙΖΑ...

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ"...
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για συνεχή μετάλλαξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εδώ και έναν χρόνο.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην...
εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που παίρνει τα πιο κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ και στο πώς πολιτεύεται και στο πώς θέλει να χειραγωγήσει το κίνημα. Βάζει εμπόδια στη ριζοσπαστικοποίηση».

Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των συνιστωσών, επεσήμανε πως πρόκειται για εσωτερικό θέμα και σε κάθε περίπτωση, «είτε ενοποιηθεί είτε έχει τάσεις και συνιστώσες η ουσία θα είναι η ίδια, από την άποψη της πολιτικής».

Αναφερόμενος στο θέμα της επιστράτευσης των καθηγητών, είπε ότι η πρόταση του ΚΚΕ ήταν για συνέχιση του αγώνα τους και όχι για απεργία μέσα στις εξετάσεις.

Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα της οπλοφορίας εντός της Βουλής, ο κ. Κουτσούμπας είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να οπλοφορεί κανείς μέσα στη Βουλή. Δεν υπήρχε λόγος να υπάρχει και κάποιος έλεγχος. Θα έπρεπε από μόνος του κάποιος να μην οπλοφορεί μέσα στη Βουλή»...
www.moriasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: