3.5.13

Παραλίγο μακελειό στο Περιστέρι - Συνελήφθη δραπέτης των Τρικάλων...

 crimenet.gr
Δύο χειροβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν, έριξε εναντίον των αστυνομικών ο ύποπτος που προσπάθησαν να ελέγξουν έπειτα από κλήση που έλαβαν για ληστεία σε σούπερ-μάρκετ. Ο άνδρας, που τελικά συνελήφθη, κατά...
δήλωσή του, είναι ο Αλβανός κακοποιός, Ερμάλ Λίτα, δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, του οποίου τα αποτυπώματα είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας την άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια πριν λίγο καιρό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, χτύπησε ο συναγερμός καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ, επί της οδού Καρπενησίου, στο Περιστέρι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων επιχείρησαν να αρπάξουν τις εισπράξεις.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και στη συμβολή των οδών Μυστρά και Λαχανά (πολύ κοντά στο σούπερ-μάρκετ), εντόπισαν έναν ύποπτο πεζό. Στην προσπάθειά τους να τον ελέγξουν, τους πέταξε δύο χειροβομβίδες που δεν εξερράγησαν.

Ο συνεργός του Λίτα μπόρεσε να διαφύγει.

Η απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων

Το βράδυ της 22ης Μαρτίου οι φυλακές Τρικάλων θύμιζαν εμπόλεμη ζώνη. Δύο βαν και ένα αυτοκίνητο πρόσεγγισαν την εξωτερική μάντρα και άνοιξαν πυρ κατά των εξωτερικών φρουρών. Την ίδια ώρα 11 κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Τρεις συνελήφθησαν μέσα σε λίγα 24ώρα και οι υπόλοιποι οκτώ αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ.

Καρτέρι θανάτου για την άτυχη 25χρονη

Στις 30 Μαρτίου τρεις κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε ταβέρνα στη Μάνδρα. Από εκεί αρπάζουν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη και εξαφανίζονται. Λίγη ώρα μετά εντοπίζονται στην εθνική οδό από αστυνομικούς, ακολουθεί καταδίωξη και ανταλλαγή πυρών. Μία από τις σφαίρες των επικίνδυνων κακοποιών σκοτώνει την 25χρονη Κατερίνα, που επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητο της μετά τη δουλειά. Τα ίχνη τους χάθηκαν και τότε και με ένα άλλο αυτοκίνητο επέστρεψαν πάλι στη Μάνδρα.

Ανταλλαγή πυροβολισμών στη Μάνδρα

Στις 18 Απριλίου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπίζουν ένα λευκό αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες στη Μάνδρα. Κάνουν νόημα στους επιβαίνοντες να σταματήσουν για έλεγχο, αυτοί όμως απαντούν με πυροβολισμούς. Και σε αυτή την περίπτωση ξεφεύγουν από τους αστυνομικούς, που εντοπίζουν το αυτοκίνητο στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας.

Σήμερα εμφανίστηκαν στο Περιστέρι και συνελήφθη ένας από αυτούς. Οι αρχές εκτιμούν ότι και οι υπόλοιποι βρίσκονται στην Αττική.

Πριν από λίγο έγινε προσαγωγή υπόπτου ατόμου στο Περιστέρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του στη ληστεία του σούπερ μάρκετ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: