8.5.13

Σε εξέλιξη η συνάντηση υπ. Παιδείας - ΟΛΜΕ...


Στο υπουργείο Παιδείας βρίσκονται οι εκπρόσωποι της ΟΛΜΕ προκειμένου να ενημερωθούν από τον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο σχετικά με την εφαρμογή από την ερχόμενη χρονιά του μέτρου της αύξησης των δύο ωρών στο ωράριό τους.

Η συνάντηση γίνεται...
μετά από πρόσκληση που τους απηύθυνε ο υπουργός την περασμένη εβδομάδα για να τους ενημερώσει για το θέμα της αύξησης των ωρών διδασκαλίας τους. Όπως ανέφεραν από το πρωί ανώτατα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, πρόκειται για μια συνάντηση ενημέρωσης και όχι διαπραγμάτευσης με τους συνδικαλιστές των καθηγητών.

Τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ θα συνεδριάσουν αύριο Πέμπτη προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους με βάση τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησής τους με τον υπουργό Παιδείας και να αποφασίσουν εάν θα προκηρύξουν τελικά απεργία μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις ή όχι.

Όπως είναι γνωστό, την πρόταση αυτή έχουν δηλώσει ότι θα υποστηρίξουν οι περισσότεροι συνδικαλιστές στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών από την επόμενη σχολική χρονιά από 21 σε 23 ώρες και τις επακόλουθες παρενέργειές της.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: