19.5.13

Πάγκαλος: Όσοι «έγλυφαν» το ΠΑΣΟΚ, τώρα βγαίνουν και το «ξεσκίζουν» (ΒΙΝΤΕΟ)...



Τι είπε για τα οικονομικά του ΚΚΕ και η απάντηση του Περισσού...
crimenet.gr

 Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε για τα οικονομικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ και την...
επικείμενη μετακόμιση των γραφείων της παράαξης στην Χαριλάου Τρικούπη.

Σχετικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε ότι δεν είναι το μόνο κόμμα που έχει πρόβλημα και τόνισε «για να αντιμετωπιστεί αυτή η ασθένεια πρέπει να πάρει απόφαση η Βουλή που να λέει ότι τα οικονομικά όλων των κομμάτων είναι ανοιχτά στη δικαιοσύνη».

«Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι βορά των "παλιόσκυλων" που γυρνάνε και κατασπαράζουν τα "πτώματα" στους δρόμους», σημείωσε και υπογράμμισε ότι «όσοι "έγλυφαν" το ΠΑΣΟΚ έχουν βγει τώρα στα κανάλια και στις εφημερίδες και το "ξεσκίζουν"».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την μετακόμιση των γραφείων του κόμματος από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε: «Μια χαρά είναι στη Χαριλάου Τρικούπη. Είναι και κοντά στα Εξάρχεια που εμένα πάντα μου άρεσαν. Όποτε με αφήνουν οι επαναστάτες της αριστεράς περνάω από κει».

Παράλληλα, «πυρά» κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων.

«Δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ που να λέει ότι δεν αποκαλύπτει τα οικονομικά του. Το θεωρώ συνωμοτικό μυστικό, είναι απαράδεκτο», ανέφερε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και πρόσθεσε: «Για να παρέμβει η δικαιοσύνη στα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να λύσουμε το ακραίο και εξοργιστικό πρόβλημα του ΚΚΕ, το οποίο αρνείται το νόμο».

Η απάντηση του ΚΚΕ στον Πάγκαλο

Την παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, προκάλεσαν οι αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου, για τα οικονομικά του κόμματος.

«Το ΚΚΕ δημοσιεύει κάθε χρόνο ισολογισμούς. Σ' αυτούς τους ισολογισμούς περιέχονται και τα στοιχεία που αναφέρονται στην κρατική χρηματοδότηση την οποία λαμβάνει το ΚΚΕ, όπως και τα υπόλοιπα κόμματα. Την ίδια στιγμή καταγράφονται και τα στοιχεία που προέρχονται από τις οικονομικές εξορμήσεις που κάνει το κόμμα, από τις ενισχύσεις δηλαδή που δίνουν μέλη και φίλοι του κόμματος», είπε ο κ. Γκιόκας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ τόνισε ότι «αυτό που λέει το ΚΚΕ ξεκάθαρα και το τονίζει είναι ότι δεν πρόκειται να δώσει είτε στο κράτος, είτε σε τράπεζες λίστες μελών του κόμματος που δίνουν τη συνδρομή τους ή φίλων του κόμματος που δίνουν οικονομική ενίσχυση» και κάλεσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να "κοιτάξει τα του οίκου του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: