13.5.13

Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα...


Με άστατο και βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα,αφού σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, ενώ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα με πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Στην Αττική θα ...
σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα σημειωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι ισχυρές το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά θα είναι πιθανόν κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Αστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/104846#ixzz2T9KaTDOe

Δεν υπάρχουν σχόλια: