28.5.13

Η Κοππά παραμένει στο ΠΑΣΟΚ...



Παρά την έντονη φημολογία πως έχει ήδη συμφωνήσει με τον Φ. Κουβέλη στην προσχώρησή της στη ΔΗΜΑΡ, η Μ. Κοππά ξεκαθαρίζει: «Έχω εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ και...
παραμένω στο ΠΑΣΟΚ».

Είχε προηγηθεί συμμετοχή της σε εκδήλωση του κόμματος του κ. Κουβέλη πριν από δύο εβδομάδες με θέμα το μέλλον της Ευρώπης. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε ως ομιλητής ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

«Συνομιλώ με προσωπικότητες από την Κεντροαριστερά, όχι μόνο με τη Δημοκρατική Αριστερά», υπογραμμίζει η κυρία Κοππά και επισημαίνει πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είχε προτείνει στο παρελθόν την κοινή κάθοδο των δύο κοινοβουλευτικών κομμάτων του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.

Η ίδια απορρίπτει τις πληροφορίες πως, μαζί με την κυρία Άννυ Ποδηματά και τον κ. Σπύρο Δανέλλη, διαπραγματεύεται με τον κ. Κουβέλη: «Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν εικόνα αποστατών. Δε διαπραγματεύομαι για τίποτα με κανέναν».

Σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατική Αριστερά αποτελεί το πλέον ελκυστικό κόμμα είτε για προεκλογική συνεργασία, είτε για προσχώρηση.

Κατά καιρούς αναπαράγονται πληροφορίες για «συνομιλίες» του κ. Κουβελη με διάφορα πρόσωπα προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Διαμαντοπούλου και ο κ. Μόσιαλος είναι δύο από αυτά. Από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς επισημαίνεται πως δεν έχει υπάρχει συμφωνία με κανέναν και παραπέμπουν στο συνέδριο του κόμματος, το οποίο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Συνεργάτες του κ. Κουβέλη εκτιμούν πως ο πρόεδρος του κόμματος θα είναι «εξαιρετικά προσεκτικός» στις επιλογές του καθώς «έχει πικρή εμπειρία από τις περιπτώσεις Βουδούρη και Μιχελογιαννάκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: