25.5.13

Τα του οίκου τους και της κυβέρνησης συζητούν στο ΠΑΣΟΚ...




Οι τρέχουσες εξελίξεις και ο προγραμματισμός για το επόμενο χρονικό διάστημα θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, το Σάββατο, που πραγματοποιείται μόλις 2 ημέρες πριν τη...
σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και ενώ παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και του χάσματος στις σχέσεις του νυν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.
Σε ό,τι αφορά τον αντιτρομοκρατικό νόμο, το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ανάγκη κατάθεσης και ψήφισης του νομοσχεδίου, το οποίο πρέπει να εναρμονίζεται με τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των σχέσεων Βενιζέλου-Παπανδρέου, φαίνεται ότι δημιουργείται νέο χάσμα μετά την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή του κόμματος στο δίκτυο κομμάτων και οργανώσεων της Προοδευτικής Συμμαχίας μετά τις πρόσφατες επαφές που είχε στη Λειψία της Γερμανίας την ώρα που η Συμμαχία θεωρείται από το Γιώργο Παπανδρέου διασπαστική-σύμφωνα με πληροφορίες- ως προς τη Σοσιαλιστική Διεθνή, της οποίας έχει την προεδρία.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: