6.5.13

Απαράδεκτο ΒΙΝΤΕΟ δείχνει να ανατινάζεται η Βουλή!...



Η παρακάτω σκηνή είναι από την «ανατίναξη» της βουλής και προέρχεται από την μικρή μήκους ταινία «Η ημέρα της κρίσης» του φερόμενου ως σκηνοθέτη Ζουάν Κούρτης.
Σύμφωνα με ...
το Wikipedia ο Ζαν Κούρτης είναι υπαρκτό πρόσωπο. Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1983 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην αρχή παρακολούθησε μαθήματα προετοιμασίας καλών τεχνών για 3 χρόνια, μετα σπούδασε στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμησης και αργότερα συνέχισε την καλλιτεχνική πορεία της οικογένειας του σπουδάζοντας Σκηνοθεσία.
Υπήρξε μέλος της ροκ μουσικής μπάντας "Γκρίζα Πόλη" στο μπάσο. Το 2000 εκλέγεται έφηβος βουλευτής στην 6ʹ Σύνοδο στην Βουλή των εφήβων και αναλαμβάνει το τμήμα των "Μορφωτικών υποθέσεων". Το 2004 συμμετέχει στην θεατρική παράσταση "Τα φτερά του έρωτα" και το 2005 συμμετέχει στην όπερα "Don Carlos" στο Μέγαρο μουσικής. Το 2006 κερδίζει στο Athens Video art festival με την μικρή μήκους ταινία "Ταξίδι στην σελήνη". Το 2013 γυρίζει μια animation "Η ιστορία μιας χώρας" όπου διηγήται μέσα από μια υπαινιγματική παιδική ιστορία την πολιτική πορεία της Ελλάδας από την μεταπολίτευση έως σήμερα και λίγο καιρό αργότερα γυρίζει την μικρή μήκους ταινία "Η ημέρα της κρίσης" όπου η σκηνή με την οποία ανατινάζεται στο τέλος της ταινίας η βουλή των ελλήνων.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: