22.5.13

"Στη ΝΔ επικρατεί η πολίτικη Φαήλου"...




«Εσύ και ο ΜΒ -Μάκης Βορίδης- θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι υποστηρικτές του Ν/Σ».
Αγρια κόντρα Αλ Σάλεχ - Αδωνι, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο...
Καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τον αντιρατσιστικό νόμο, με τους Αλ Σάλεχ και Αδωνι Γεωργιάδη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Twitter.
Η... 
Αλ Σάλεχ έγραψε «εσύ και ο ΜΒ -Μάκης Βορίδης- θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι υποστηρικτές του Ν/Σ», ενώ συνέχισε πως «στη ΝΔ επικρατεί η πολίτικη Φαήλου. Είναι η ΝΔ του Σαμαρά. Την οποία προσπαθούμε να συγκρατήσουμε».

Εγραψε μάλιστα «αν θέλει ο Σαμάρας να κρατήσει την κυβέρνηση θα πρέπει να μετακινηθεί λίγο από τα ακρο/δεξια».

Στην συνέχεια, ο Αδωνις Γεωργιάδης, μέσω Twitter φυσικά, απάντησε λέγοντας «ανησυχίες πολλών πολιτών. Αν δεν τους αντιπροσωπεύσουμε εμείς ετοιμάσου να δεις την ΧΑ στο 25%. Ο Σαμαράς και η ΝΔ είναι Κεντροδεξιά και όχι Ακροδεξιά».

Αναφρόμενος στα όσα είπε η Αφροφίτη Αλ Σάλεχ για τον ίδιο και τον κ.Βορίδη, έγραψε «Δεν βγάζουμε άκρη καταλαβαίνετε πώς αν ψάξουμε 30 χρόνια πίσω τί έλεγε ο καθένας μας, χαμός θα γινόταν. Άρα άδικο για τον ΜΒ δεν νομίζετε;».

Τέλος με αφορμή το άρθρο του Στάθη στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε «Με τον νόμο αυτό ο κ. Ρουπακιώτης ανοίγει τον ασκό του Αιόλου κι έχουν κάθε δίκιο οι κριτικές που ακούγονται εκ δεξιών, απ' τη Ν.Δ., και εξ αριστερών, απ' το ΚΚΕ. Και απ' τον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω, όταν ξυπνήσει. Διότι βγάζει μόνος του με τα χέρια του τα μάτια του», ο   Γεωργιάδης έγραψε στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: «Ο Στάθης είναι συνεργάτης του Φαήλου; Στον Στάθη τί απαντάτε; Ότι είναι Ακροδεξιός;»...



Δεν υπάρχουν σχόλια: